/img/slider/11/thumbnail.webp?v=9463fb380fdb93a5fc546f9d955945e0
Construiți un viitor împreună
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR

Responsabilitati angajator

Oameni - abilitătile, competentele, cunottintele si experienta lor sunt cel mai mare atu al companiei noastre. Munca si angajamentul lor se traduc într-un succes comun. De aceea încercăm să creăm cele mai bune conditii de muncă posibile pentru angajatii nostri. La Grupul Aliplast, dorim să facem tot posibilul ca antreprenor si angajator responsabil.

  • Toti angajatii Grupului Aliplast urmează cursuri regulate de formare pentru a-si îmbunătăti calificările, precum si formare în domeniul sănătătii si securitătii în muncă.
  • Oferim toate măsurile disponibile necesare pentru a proteja sănătatea si viata angajatilor în timp ce acestia îsi îndeplinesc atributiile - controlul constant al locurilor de muncă serveste la eliminarea cauzelor potentiale ale bolilor si a amenintărilor la adresa vietii si sănătătii angajatilor.
  • De asemenea, ne simtim responsabili pentru viitorul angajatilor nostri - le oferim participarea la Schema de pensie a angajatilor, în care îi ajutăm să colecteze fonduri suplimentare în cadrul celui de-al treilea pilon.
  • Asigurăm respectarea drepturilor omului si ale muncii - prevenim toate formele de mobbing si discriminare.
  • Creăm o oportunitate pentru angajati de a-si dezvolta propriile pasiuni si de a-si îmbunătăti calificările (proiect de scoală de limbi străine la companie).
  • De asemenea, oferim angajatilor nostri un pachet de beneficii suplimentare: oferim împrumuturi pentru angajati, beneficii pentru persoanele aflate într-o viată si situatie financiară deosebit de dificilă, beneficii înainte de vacantă.
  • Sustinem activitătile sportive, suntem deschisi la initiativele angajatilor.

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis