/img/slider/11/thumbnail.webp?v=9463fb380fdb93a5fc546f9d955945e0
Construiți un viitor împreună
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR

Mediu inconjurator

Productia în Grupul Aliplast (Aliplast sp. z o.o. si Aliplast Extrusion Sp. z o.o.) se bazează pe responsabilitatea si siguranta fată de mediu. Preocuparea pentru protectia mediului se manifesta prin a avea grija de a minimiza impactul procesului de productie asupra mediului inconjurator. Educarea si constientizarea mediului constituie, de asemenea, un element important al activitătii Companiei.

Datorită naturii activitătilor sale (productie de profile de aluminiu, vopsire cu pulbere, anodizare), Grupul Aliplast pune un accent deosebit pe toate actiunile care vizează reducerea impactului asupra mediului natural.

Aceasta înseamnă investitii:

  • în solutii de economisire a energiei (strategia „Energie cu Aliplast” - fotovoltaice)
  • reciclarea aluminiului, care este deteu în productie si prelucrare: utilizarea tehnologiilor moderne adaptate fiecărei etape de prelucrare a metalelor, începând de la extrudare, pretratare, prelucrare extinsă cu CNC, vopsire cu pulbere si anodizare, permite recuperarea maximă a aluminiu post-productie; sistemele extrem de eficiente de extractoare de atchii în procesul de tăiere sau prelucrare si organizarea spatiului de depozitare pentru grupuri individuale de deseuri permit colectarea eficientă chiar si a celor mai mici particule de materie primă valoroasă, care apoi se traduce printr-o prelucrare ecologică într-un proces foarte bun. material de productie de calitate
  • solutii inovatoare utilizate în procesul de vopsire cu pulbere: utilizarea unui sistem fără crom în timpul pregătirii suprafetei, utilizarea apei pluviale colectate pe acoperit, utilizarea unui sistem de recuperare a pulberii în cabinele de pulverizare (reducerea cantitătii de deteuri generate)

Responsabilitatea de mediu a companiei cuprinde si o serie de mici initiative: sortarea deteurilor si electro-deteurilor, containere pentru baterii uzate, prin circulatia electronică a documentelor la majoritatea locurilor de muncă, încercăm să minimizăm utilizarea hârtiei si tonerului, urmând sloganul „salvati planeta nu folositi plastic” evităm vasele de unică folosintă, sticlele si recipientele de plastic.

Grupul Aliplast ia măsuri pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului în toate domeniile operatiunilor sale.

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis