/img/slider/11/thumbnail.webp?v=9463fb380fdb93a5fc546f9d955945e0
Construiți un viitor împreună
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR

Grupuri de interes

Grupul Aliplast este format din persoane grozave cu o experientă nepretuită.

La compania noastră, cu totii aducem ceva unic pe masă. Lucrăm bine ca o echipă si suntem mereu alături unul pentru celălalt. Ca companie, avem convingerea puternică că este esential să vă faceti timp pentru interesele dumneavoastră personale.

La Grupul Aliplast, angajatii nottri au tansa de a-si descoperi pasiunea vietii sau de a o urma pe cea pe care o au în prezent.

Echipa de alergare

Echipa de alergare Aliplast este formată din alergători pe distante lungi si scurte care muncesc din greu nu doar pentru a ajunge pe vârful podiumului, ci si pentru a ajuta organizatiile caritabile în cursele în care participă. Cel mai important lucru pentru membrii Aliplast Running Team este că, urmărindu-si pasiunea pentru alergare si depăsindu-si neajunsurile, îi pot sprijini pe cei mai slabi si mai putin norocosi. Majoritatea banilor strânti în timpul curselor la care participă sunt destinate să-i ajute pe acesti oameni. Multi dintre angajatii Grupului Aliplast sunt alergători pasionati, dovadă fiind miile de kilometri parcurti si trofeele pe care le-au câstigat în competitii. Alătură-te echipei noastre de alergare. Aleargă si ajută-i pe altii!

Echipa de drumetii montane

De la înfiintarea sa în toamna anului 2013, echipa de drumetii montane a parcurs sute de kilometri în Muntii Tatra: Rysy, Zawrat, Przełęcz pod Chłopkiem si Ciemniak sunt doar câteva dintre vârfurile si traseele pe care le-au parcurs. Ei călătoresc în numeroase regiuni muntoase din Polonia, inclusiv Tatra, Bieszczady, Beskidy, Gorce si alte locatii uimitoare. De asemenea, de câtiva ani fac trasee montane în alte tări. Pe partea slovacă, una dintre cele mai grele trasee pe care le-au depăsit a fost Priečne Sedlo. Ei au încercat expeditii în locatii precum lantul muntos Chornohora din vestul Ucrainei, lantul muntos Gorgany din lantul Carpati din sud-vestul Ucrainei si muntele Pikui, cel mai înalt punct din estul Muntilor Bieszczady din Ucraina, care a fost escaladat iarna.

Echipa de drumetii montane Aliplast se extinde continuu. Expeditiile sunt deschise oricărui angajat care doreste să-si petreacă timpul liber în aer liber. Urcă-te pe traseu cu noi!

Echipa de pescuit

Pasionatii de pescuit de la compania noastră fac parte din Echipa Aliplast Fishing. Angajatii nottri au un punct slab pentru această distractie, iar iesirile la zonele de pescuit, care sunt aranjate de echipa noastră de pescuit, sunt întotdeauna populare si atrag un număr mare de participanti. Membrii echipei de pescuit Aliplast văd pescuitul ca pe o distractie care necesită cunottinte, inteligentă si răbdare, precum si o activitate distractivă în aer liber. Dacă  vă place să petreceti timpul lângă apă, nu ezitati să vă alăturati echipei noastre de pescuit!

Echipa de fotbal

Echipa de fotbal Aliplast joacă din primăvara anului 2021 si a obtinut deja succes la cea de-a 7-a Cupă Poloneză a Companiilor si Locurilor de Muncă si ajungând pe locul 5 la turneul de fotbal Zakopane Tatry Cup, pentru a numi câteva. Toti angajatii Grupului Aliplast sunt eligibili să participe la antrenamentele de fotbal, unde îsi pot perfectiona jocul sub îndrumarea unui antrenor certificat. Alăturati-vă echipei de fotbal a companiei noastre, înscrieti-vă la sesiuni regulate de antrenament si înscrieti-vă în turnee!

Academia de Fotbal

Academia de Fotbal oferă cursuri gratuite de fotbal copiilor angajatilor Grupului Aliplast. Este condus de Damian, un antrenor de fotbal calificat UEFA. Damian este, de asemenea, căpitanul echipei de fotbal Aliplast si angajat al companiei noastre. Cursurile sunt găzduite pe terenul de fotbal al Fundatiei Aliplast Group. Sunt destinate copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 si 15 ani.

Echipa de navigatie

Avem multi pasionati de navigatie în compania noastră. Unii dintre ei concurează în competitii de navigatie (regate), în timp ce altii se bucură să călătorească pe glob în călătorii exotice. Ambele grupuri au o afinitate unică pentru apă si capacitatea de a valorifica elementul vântului.

Navigatia, ca pasiune, este ideală pentru promovarea abilitătilor precum munca în echipă si luarea deciziilor, învătând totodată răbdarea si smerenia. Alăturati-vă celorlalti marinari si iesiti în apă liberă!

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis