/img/slider/11/thumbnail.webp?v=9463fb380fdb93a5fc546f9d955945e0
Construiți un viitor împreună
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR

Responsabil vanzari

Afaceri responsabile

Aliplast Sp. z o. o. doreste să-si construiască în mod constient brandul - un producător în industria de sisteme din aluminiu pentru industria constructiilor - în conformitate cu conceptul de responsabilitate socială corporativă. Aliplast se concentrează pe măsuri active îndreptate către domenii legate de protectia mediului, si politica de cooperare si dialog cu comunitatea locală. Conceptul de responsabilitate socială corporativă în Aliplast este, de asemenea, strâns legat de conceptul de dezvoltare durabilă a întreprinderii care implică faptul că activitătile desfăsurate de Companie nu se limitează doar la eforturile de crestere a rezultatelor economice, ci includ si întreprinderea de initiative sociale.

 ANGAJATII

Construirea unor relatii corecte cu angajatii, crearea unui mediu de lucru prietenos, asigurarea angajatilor cu conditii adecvate de dezvoltare (instruire, scheme de stimulare), îngrijire pentru conditiile de muncă, sustinerea activitătilor angajatilor (în sport Aliplast Runner Team, Aliplast Fishing Team, Multisport card), datorită investitiilor în extinderea fabricii de producţie - creşterea numărului de locuri de muncă, asigurarea condiţiilor de angajare egale pentru femei şi bărbaţi.

  PARTENERI DE AFACERI

Integrarea industriei de tâmplărie, reguli transparente de cooperare, politică anticoruptie.

  MEDIU SI SIGURANTĂ

Minimizarea oricărui impact nociv asupra mediului natural cauzat de activitatea de productie a companiei, implementarea de tehnologii inovatoare ecologice, îmbunătătirea zonei legate de impactul asupra mediului natural.

  COMUNITATE LOCALA

Sprijinirea institutiilor si asociatiilor care lucrează în beneficiul persoanelor aflate în nevoie si al comunitătii locale, ca parte a activitătilor caritabile din domeniul educatiei, culturii si sportului.

 

 

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis