/img/slider/11/thumbnail.webp?v=9463fb380fdb93a5fc546f9d955945e0
Construiți un viitor împreună
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR

Caritate

O companie modernă nu ar trebui să aibă grijă doar de mărimea profitului si să-si creeze imaginea doar pe baza succesului său pe piată. În construirea de către compania noastră a unei strategii de imagine, proiectele întreprinse în beneficiul societătii în sens larg sunt la fel de importante. Ne-am dori ca activitătile desfăturate de compania noastră să răspundă nevoilor comunitătilor locale si să aducă schimbări reale în viata oamenilor către care sunt îndreptati.

Treaba noastră:

  • De câtiva ani, Grupul Aliplast sustine activitătile fundatiei Teatr Za Jeden Uśmiech (Teatrul pentru un zâmbet) si proiectele organizate de Prekursor Artystyczny (Precursor artistic) si Teatrul Bamm Baamm (spectacole de teatru organizate pentru copiii aflati în spitale în Lublin)
  • Participarea la campania de caritate Help Children Survive Winter
  • Sprijin de sponsorizare pentru realizarea de jucării terapeutice „Produs pentru Puchatek” de către studentii de design industrial de la Academia de Artă din Szczecin
  • Campanii de voluntariat angajatilor - Szlachetna Paczka (Darul Nobil), campanie de donare de sânge
  • Participarea Aliplast Running Team la Poland Business Run - cea mai mare cursă de caritate din Polonia; participarea la cel de-al 7-lea semimaraton Lubartów FĂRĂ FRONTIERE (cursă de caritate)

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis