/img/slider/19/thumbnail.webp?v=449dfe0e23faae69a52b8e91988b59c7
Nou in oferta
GENESIS 90
MAI MULT
/img/slider/1/thumbnail.webp?v=449dfe0e23faae69a52b8e91988b59c7
Sisteme arhitecturale de aluminiu
entru cladiri industriale
arata mai mult
/img/slider/6/thumbnail.webp?v=449dfe0e23faae69a52b8e91988b59c7
Sisteme arhitecturale de aluminiu
entru cladiri industriale
arata mai mult

GENESIS 90 - nou sistem în oferta Aliplast certificat de Institutul Casei Pasive din Darmstadt (PHI)

Aliplast a lansat un nou sistem de ferestre – GENESIS 90. Este un sistem din aluminiu cu trei camere folosit pentru a construi ferestre cu performantă de izolare termică sporită, îndeplinind cerintele certificatului de casă pasivă pentru structuri cu performante de izolare termică de Uw < 0,8 W/ m2K.

Cu designul său modern si utilizarea materialelor inovatoare de izolare, sistemul GENESIS 90 garantează caracteristici termice excelente. Este disponibil în 3 optiuni termice: standard (fără izolatie), optiune „i” cu izolatie în jurul geamului ti optiune „i+” cu izolatie în interiorul profilelor ti în jurul geamului. Sistemul oferă o serie de solutii structurale.

Caracteristicile sistemului GENESIS 90:

  • adâncimea structurală a sectiunilor ferestrei este următoarea: 90 mm (cadru), 99 mm (aripa)
  • înăltimea maximă a cercevelelor este de 3 m, cu masa maximă a cercevelelor de 180 kg
  • garnitura centrală este disponibilă în 2 variante: standard si echipată cu insertie termică (din material XPET termorezistent)
  • disponibile diferite tipuri de profile de ferestre integrate cu pervazuri, posibilitate de folosire a drenajului ascuns pentru rame, foisoare/cerceve si plăci de sipci
  • gamă largă de diferite tipuri de extensii; armături disponibile care sunt însurubate sau integrate cu profile, profile pentru rosturi de dilatare
  • număr redus de accesorii în timpul prefabricarii; posibilitatea de a îngheta sau însuruba piesele de colt; prese disponibile pentru a facilita/accelerează productia
  • sistemul oferă solutii dedicate nevoilor specifice ale pietelor europene (de exemplu rame de tip olandez, cadre cu drenaj ascuns, solutii de renovare tip francez, stâlp mobil îngust)

Pentru mai multe informatii despre G90, vizitati site-ul nostru:

https://www.aliplast.ro/oferta/sisteme-de-usi-si-ferestre/genesis-90/genesis-90 

GENESIS 90 este un sistem conceput pentru a satisface cele mai înalte cerinte termice pentru vitrinele si vitrinele magazinelor din Polonia, Europa si din întreaga lume. Îndeplineste toate cerintele pentru componentele utilizate în constructii pasive. Sistemul GENESIS 90 este certificat de Institutul Casei Pasive din Darmstadt (PHI).

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis