/img/slider/13/thumbnail.webp?v=e6b2c6fbb4b29b0e8273caa17667da9d
Cradle to Cradle Silver
Împreună pentru un viitor durabil

Cradle to Cradle Certified®

Sisteme de ferestre si usi din aluminiu fabricate de Aliplast: Genesis 75, Star, Econoline, SP800i+, Max Light, EFi+, Office, Ideal, sistem glisant Visoglide Plus, sisteme de protectie împotriva incendiilor FR65 si FR90 si perete cortină au certificat MC WALL de argint. .

Cradle to Cradle Certified™ este o măsură recunoscută la nivel global de solutii mai sigure si mai durabile, concepute pentru economia circulară. Designerii, producătorii si mărcile din întreaga lume se bazează pe standardul de produs Cradle to Cradle Certified™, care reprezintă o cale revolutionară pentru proiectarea si fabricarea materialelor care au un impact pozitiv asupra oamenilor si a planetei. Cradle to Cradle Certified™ este, de asemenea, considerat standardul de produs preferat atunci când se iau decizii responsabile de cumpărare.

Certificarea Cradle to Cradle se concentrează pe aspectele de mediu ale unui produs si pe procesul său de fabricatie. Denumirea „cradle to cradle” înseamnă că cel mai important aspect este reciclabilitatea produsului - aceasta este promovarea unei economii cu circuit închis. Pe baza acestui concept, sunt selectate produse care sunt realizate din materiale complet reciclabile. Ceea ce, la rândul său, se traduce într-o eficientă optimizată si îngrijire pentru calitatea vietii si mediu într-un cadru de dezvoltare durabilă.

Certificarea poate fi acordată la cinci niveluri: de bază, bronz, argint, aur, platină si sunt luate în considerare până la cinci categorii de calitate:

  • material sănătos: produsele sunt fabricate din materiale sigure si sănătoase pentru oameni si mediu
  • reutilizarea materialelor: produsele sunt proiectate astfel încât toate componentele să poată fi reutilizate în sigurantă
  • energie regenerabilă si amprenta de carbon: produsele sunt realizate cu energie regenerabilă, nepoluantă
  • administrarea apei: produsele sunt fabricate cu scopul de a proteja si ameliora resursele de apă
  • responsabilitate socială: produsele sunt realizate având în vedere justitia socială si de mediu

Certificarea atestă că producătorul realizează actiuni reale, concrete, de îngrijire a mediului. Producătorii care au primit certificatul se angajează să lucreze la îmbunătătirea continuă a produsului în fiecare dintre aspectele evaluate.

Toate solutiile certificate Aliplast C2C sunt disponibile ca standard fără costuri suplimentare si este sigur să spunem că îndeplinesc standardele viitorului.

 C2C Fire proof system
C2C Fire proof system
 C2C Aluminium systems for windows, doors, sliding doors, facades walls
C2C Aluminium systems for windows, doors, sliding doors, facades walls

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis