/img/slider/12/thumbnail.webp?v=135a9634f9fb4bbfd0ea03d2577d1483

Fondator

Grupul Aliplast – Aliplast Sp. z o.o. (segment de sistem de aluminiu) si Aliplast Extrusion Sp. z o.o. (productia de profile din aluminiu).

Aliplast Sp. z o.o. a fost înfiintată în 2002 cu implicarea concernului belgian Aliplast care produce sisteme din aluminiu din 1984. Ca urmare a parteneriatului stabilit, în Polonia au apărut reteaua de distributie Aliplast si linia de productie a sistemelor de aluminiu.

Încă de la începutul functionării, compania Aliplast s-a concentrat pe investitii si dezvoltare, mentinând în acelasi timp cea mai bună calitate a produselor oferite si pe implementarea de noi solutii inovatoare în sistemele de profile din aluminiu. Parcul tehnologic al Companiei este format din 2 ateliere de vopsire cu pulbere verticale, 2 ateliere de vopsire cu pulbere orizontale, o linie auxiliară de lăcuire, o instalatie de anodizare si un departament CNC. Dinamica vânzărilor, lista în continuă extindere a destinatarilor din Polonia, Europa si Statele Unite au fost remarcate pe piată. Aliplast a câstigat numeroase distinctii si premii prestigioase din partea organizatiilor industriale si de afaceri. Compania se concentrează pe solutii ecologice; în 2021, sistemele de ferestre si usi din aluminiu produse de Aliplast au câstigat un certificat de argint Cradle to Cradle.

Grupul Aliplast are aproape 1000 de angajati, iar suprafetele sale de productie si depozitare ocupă aproape 60 mii m2.

Aliplast Sp. z o.o. (segment de sistem de aluminiu) si Aliplast Extrusion Sp. z o.o. (productia de profile din aluminiu) fac parte din grupul international CORIALIS.

CORIALIS CorInnovative Aluminium Integrated Solutions este un grup international format din următoarele companii: Aliplast Aluminium Systems în Belgia, Protls Systčmes în Franta, Smart System în Marea Britanie, Aliplast Aluminium Systems si Aliplast Extrusion în Polonia, JMD Systems, Lingote Aluminios S.A. si Centroalum S.A. în Spania.

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis