/img/slider/12/thumbnail.webp?v=135a9634f9fb4bbfd0ea03d2577d1483

Fundația Aliplast Group

Intensitatea activitătii noastre a evoluat în actiuni concrete. Suntem bucurosi să anuntăm crearea Fundatiei Aliplast Group. Pe 29 martie a acestui an au fost semnate documentele de înfiintare a Fundatiei Aliplast Group.

Suntem extrem de mândri că am înfiintat Fundatia, spune Jan Kidaj, Presedintele Consiliului de Administratie al Grupului Aliplast.

Acest lucru ne va permite să ne continuăm activitătile, dar într-o dimensiune mai largă si cu un efect mai puternic. Cred si sper că Fundatia Aliplast Group va deveni o platformă pentru implementarea activitătilor în domeniul caritabil si al educatiei larg întelese în beneficiul comunitătilor locale, cu implicarea Angajatilor nostri. Grupul Aliplast are aproape 1000 de angajati – este un potential urias latent care se află în acesti oameni care pot si vor să facă ceva bun pentru altii.

Suntem una dintre cele mai mari companii din provincie – ne simtim obligati să inspirăm actiuni si să luăm initiative menite să îmbunătătească realitatea existentă. Cu o echipă bine coordonată asa cum este Grupul nostru – putem face totul – spune Tomasz Ćwiek, Presedintele Consiliului de Administratie al Fundatiei Grupului Aliplast.

 

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis