/img/slider/11/thumbnail.webp?v=9463fb380fdb93a5fc546f9d955945e0
Construiți un viitor împreună
RESPONSABILITATEA SOCIALĂ A ÎNTREPRINDERILOR

„Zilele sănătătii si sigurantei în muncă” cu Grupul Aliplast

În perioada 29-30 august 2023 a avut loc cea de-a doua editie a proiectului „Zilele Sănătătii si Securitătii în Muncă”. În total, peste 400 de angajati ai Grupului Aliplast au participat la instruire si au avut loc până la 735 de cicluri de formare.

În acest an, angajatilor nostri li s-au oferit 5 module de formare:

  • „Coloana vertebrală sănătoasă” – în confortul pergolelor, la aer curat, antrenorul personal a arătat fiecărui participant cum să îsi îngrijească cu usurintă coloana vertebrală după o zi grea de muncă. Deoarece specificatiile postului variază de la o pozitie la alta, antrenorul personal a adaptat exercitiile la nevoile fiecărui individ.
  • „Testarea echipamentului de protectie” – Acest atelier a oferit participantilor posibilitatea de a testa echipamentul de protectie pe care îl folosesc la locul de muncă cu formatorul.
  • „Zonă de conducere sigură” –  Siguranta este, de asemenea, importantă pentru noi pe drumul către si de la locul de muncă, ata că a fost organizată o sesiune de instruire pentru a simula o răsturnare într-un vehicul.
  • „Ochelari VR” –  multumită utilizării ochelarilor VR, fiecare participant la atelier a fost transportat în realitatea virtuală, unde experiente puternice i-au asteptat (scăpare dintr-o clădire în flăcări sau prim ajutor).
  • „Explozii” – pericolul de explozie în fabrica noastră este real, asa că au avut loc demonstratii de explozii de praf de la vopseaua pulbere folosită în Atelierul de vopsea.

Care au fost cele mai populare modulet Acestea au fost clasele „Explozii” si „Zonă de conducere sigură”, care au atras peste 200 de persoane. De asemenea, angajatii au apreciat cursurile de exercitii „Coloana vertebrală sănătoasă” organizate sub pergola noastră NUUN ECO.

Scopul nostru este de a îmbunătăti continuu siguranta si confortul angajatilor Grupului Aliplast.

„Zilele Sănătătii si Securitătii în Muncă” nu sunt doar o promovare a sigurantei în rândul Angajatilor, ci au si rezultate reale în ceea ce privette cunoasterea principiilor de bază ale sănătătii si securitătii în muncă.

Viziteaza alte site uri ale noastre
Aliplast Extrusion, Corialis